Scriptie nakijken op Nederlands

“Enkele maanden geleden ben ik afgestudeerd”, vertelt Ergun Hicip trots. “Het afstudeertraject was zwaar, maar ik heb mijn scriptie uiteindelijk met een 7 kunnen afronden. En daar ben ik heel blij mee. Vooral omdat schrijven niet mijn ding is. Tel daarbij op mijn dyslexie, en dan begrijp je hoe lastig het is om een foutloze en begrijpelijke scriptie te schrijven. Kijk, het lukt me nog wel om spelfouten uit de tekst te halen. Maar bij zinsopbouw en verbanden tussen zinnen gaat het mis. Dat vind ik erg lastig. Ik zie vaak ook gewoon niet wat ik fout doe. Uiteindelijk heb ik bij scriptiementor.nl mijn scriptie op Nederlands laten nakijken. Zij doen dit deskundig en vlot. In de kantlijn vond ik hun feedback terug. Pas dan zie je hoeveel beter je tekst kan worden.”

Hulp bij schrijven scriptie

Scriptiementor.nl biedt taalkundige en inhoudelijke ondersteuning. Bij taalkundige hulp gaat het natuurlijk om correcte spelling en grammatica. Met andere woorden, het nakijken van je scriptie op Nederlands. Daar valt ook onder: hoe schrijf ik een prettig leesbaar verhaal? En op welke manier kun je de lezer daarin meenemen? 
Behalve je scriptie laten nakijken op Nederlands, kun je desgewenst ook inhoudelijk tips en feedback ontvangen. Er wordt dan onder andere gekeken naar de probleemanalyse, je hoofd- en deelvragen, je theoretisch kader, je onderzoeksopzet en je resultaten, conclusies en adviezen. Met name het onderlinge verband is cruciaal. Daarmee laat je immers zien dat je de competentie goed onderzoek doen beheerst.    

Scriptiementor.nl

Is je interesse gewekt en wil je ook je scriptie laten nakijken op Nederlands? Of juist alleen op inhoud? Neem dan gerust geheel vrijblijvend een keer contact op. Meer informatie vind je op www.scriptiementor.nl.