Scriptie laten redigeren

Ben je bezig met het schrijven van je wo- of hbo-scriptie en kun je wel wat hulp gebruiken? Misschien omdat je vastloopt tijdens je afstudeeropdracht of omdat je scriptie is afgekeurd? Bij scriptiementor.nl krijg je scriptiehulp op maat. Samen met jou gaan we na wat er moet gebeuren om je scriptie naar een hoger niveau te tillen. Je kunt bij scriptiementor.nl je scriptie laten redigeren en/of controleren op inhoud.

Welke ondersteuning kun je verwachten?

Het controleren van je scriptie op spelling en grammatica (het laten redigeren van je scriptie) is een veelgevraagde service. Daarbij kijken we op de eerste plaats naar taalkundige fouten. Maar ook structuur, zinsbouw, leesbaarheid, consistentie lay-out, correcte verwijzing naar tabellen, figuren en referenties worden gescreend.
In overleg spreken we af op welke manier dit wordt gedaan: feedback in de kantlijn of directe aanpassing van de tekst. Jij bepaalt hoe je het wilt hebben. Scriptie redigeren op maat dus.  

Inhoudelijke ondersteuning

Je kunt je scriptie taalkundig laten redigeren, maar ook inhoudelijk laten screenen. Dat kan op verschillende momenten tijdens je afstudeeronderzoek gebeuren, maar desgewenst ook achteraf. Samen bespreken we dan waar de pijnpunten zitten. Je krijgt dat concrete feedback en handige tips om je scriptie op die specifieke onderdelen te verbeteren. Afhankelijk van de fase waarin je onderzoek zich bevindt, kan het gaan over de opzet, planning, hoofd- en deelvragen, onderzoeksmethoden, berouwbaarheid, analyse van de data en het trekken van conclusies. Het redigeren van je scriptie gebeurt meestal aan het eind, maar ook dat wordt in overleg afgestemd.

Voor meer informatie kijk gerust eens op www.scriptiementor.nl. Je kunt geheel vrijblijvend contact opnemen per e-mail of telefoon.