Scriptie laten controleren

Vind je het soms lastig om je gedachten goed op papier te zetten? Of ben je op zoek naar net dat extra beetje ondersteuning? Bij scriptiementor.nl kun je met een gerust hart je scriptie laten controleren. Ik kijk daarbij zowel naar taal (dit noemen we ‘redigeren’) als naar inhoud. Het is maar net wat jouw wensen zijn.

Redigeren

Het is niet ongebruikelijk dat studenten hun scriptie laten controleren op taalgebruik. Dit noemen we redigeren. Dit houdt in dat de spelling, grammatica en stijl van je tekst wordt gecontroleerd en gecorrigeerd. Er wordt ook rekening gehouden met passend taalgebruik en er worden suggesties gedaan voor een andere woordkeuze. Hierdoor kun je een kwalitatief hoogwaardige scriptie inleveren zonder taalfouten.

Controleren scriptie op verbanden

Een cruciaal aspect van elke scriptie is dat alle hoofdstukken met elkaar een logisch verband vormen. Die rode draad is doorslaggevend voor de kwaliteit van je scriptie. Ook vanuit die invalshoek kun je je scriptie laten controleren. De argumentatie en opbouw van je stuk wordt door mij onder de loep genomen en er worden suggesties gedaan om delen van je onderzoek op te helderen, te verwijderen of in een andere volgorde te zetten. De afgelopen jaren heb ik op die manier tientallen studenten net dat extra zetje gegeven en daarmee uiteindelijk over de streep getrokken.

Aanpak

Overweeg je om je scriptie te laten controleren en is je interesse gewekt? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact op. Mijn werkwijze is eenvoudig. Via scriptiementor.nl laat je weten wat je vraag is. Vervolgens bespreken we samen wat er moet gebeuren. Dat kan telefonisch, maar ook per e-mail. Ook bepalen we in overleg de termijn waarbinnen je scriptie moet zijn afgerond. Zo zorgen we er samen voor dat je snel en tevreden kunt afstuderen. Kortom, het controleren van je scriptie begint bij scriptiementor.nl.